2015. január 22., csütörtök

Katy Evans Real – Valós

Fülszöveg:

Forró. Szexi. Izmos. Fájdalmas. Valós. Perzselő nemzetközi bestseller, mely elsöpör mindent, amit korábban a szenvedélyről képzeltél…
Remington Tate rossz fiú hírében áll a ringben is, ringen kívül is. Gránitkemény teste és nyers, állati ereje őrületbe hajszolja női szurkolóit. Neki azonban attól a pillanattól, hogy a szemébe nézett, nem kell más nő, csakis Brooke Dumas. Vágya színtiszta, ellenállhatatlan és VALÓS.
Brooke számára álomállásnak tűnik a jól fizető új, sportterápiás munka: karban tartani Remington testének tökéletes gépezetét. De mialatt vele és csapatával sorra látogatja a földalatti harc veszedelmes arénáit, Brooke testében is fellobbannak a legősibb vágyak. Ha volt is olyan pillanat, hogy Brooke és Remy csak flörtöltek egymással, hamarosan mindkettejükben kibontakozik az erotikus megszállottság, és kapcsolatuk ennél is többel kecsegtet.
Izzó vágyuknak azonban sötét oldala is van. Vajon képesek lesznek-e kitartani, amikor fény derül Remy legmélyebb titkára, és Brooke-nak családja segítségére kell sietnie – vagy hirtelen minden, amit olyan valósnak véltek, szertefoszlik, mint a káprázat?

Író: Katy Evans
Kiadó: Ulpius-ház Könyvkiadó
Könyv címe: Real-Valós
Fejezetek száma: Több alrész
Kedveltségi szint: 77%

Részletek:

"Kék szeme megcsillan, rám mutat, aztán magára, aztán egy alakra, aki a közlekedőfolyosón az én székem felé tart. Egy nő az, élénkpiros rózsával a kezében. – Remytől – suttogja mosolyogva, az orrom elé tartva a virágot.
Újabb rózsa érkezik, egy újabb hang jelenti büszkén:
– Remy küldi.
– Remingtontól – hullik a kezembe egy harmadik.
– A Szökőártól – a negyedik.
– Remytől.
A pulzusom valahol a Hold magasságában jár, és ugyanakkor a fenekem mintha kizuhanna alólam. Bámulok, és egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy itt sorakoznak előttem: simán megvan több tucat ember, és mindegyiknél egy szál vörös rózsa, amelyet ő küld."

*

"A hangja sötét, mint a bűn, mint a csemege, amelyre vágysz, de nem lenne szabad megenned. A lábam között felduzzad a vágy. A szeme forrón, már-már birtoklóan szegeződik rám. Soha senki nem bámult még így rám. Előrelép, nyirkos tenyere a tarkómra siklik. Pulzusom vadul szökdécsel, miközben sötét fejét lehajtva apró, száraz csókot nyom az ajkamra. Olyan érzés, mintha megjelölne. Mintha előkészítene valami nagyszabású dologra. Amitől az egész életem megváltozhat, de tönkre is mehet."


*

"– Szent Habakuk, ez aztán gyors volt! Kiütés! Az ám, hölgyek és urak, KO. Méghozzá rekordidő alatt. Így hát ismét bemutatom a győztest: íme Szökőár! Szökőár, aki most kiszökken a ringből és….hová a francba mész? A tömeg megvadul, az előcsarnokig hallatszik a kiáltozás: „Szökőár! Szökőár!”, aztán teljes csend lesz, mintha olyasmi történt volna, ami nem volt benne a forgatókönyvben.
Nem tudom mire vélni a kísérteties csendet, de aztán dobogó lépések hangzanak fel mögöttem. Egy meleg kéz ragadja meg a kezem, és meglepő erővel hátrafordít. Beleborzongok az érintésébe.
– Mi a ….- szisszenek fel zavaromban, aztán rábámulok egy izzadt férfi mellkasra, majd feljebb bele egy izzó, kék szempárba. Érzékeim megbokrosodnak. Olyan közel áll, hogy a szaga adrenalin injekcióként hat rám.
– A neved – hörög zihálva, miközben vadul bámul a szemembe.
– Öö….Brooke.
– Milyen Brooke? – vakkant fel kitáguló orrlyukkal.
Olyan állati mágnesesség sugárzik belőle, hogy úgy érzem, elrabolta a hangom. Itt áll a személyes teremben, betölti, elfoglalja, beszippant engem, elszívja az oxigénemet, és nem is értem, miért ver így a szívem, miért állok itt így, vacogva a hőségtől, miközben egész testem csak arra a pontra figyel, ahol a keze az enyémre fonódik.
Remegve kiküszködöm a kezemet, és riadtan Melre nézek, aki most jelenik meg tágra nyílt szemmel a férfi mögött.
– Brooke Dumas a neve – közli, majd nagy bosszúságomra vidáman kikottyantja a mobilszámomat is."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése