2015. január 20., kedd

Georgia Cates A fájdalom szépsége (Georgia Cates: A fájdalom szépsége 1.)



Fülszöveg:

Jack McLachlan iparmágnás a borászat nagyágyúja, egyben Ausztrália legkapósabb agglegénye. Sikerei és vagyona miatt nem ismeretlenek számára a romantikus kapcsolatok bonyodalmai, a zűrös helyzetek elkerülése érdekében extrém szabályok szerint randevúzik. A maga egyszerűségében, kötöttségek nélkül élvezi a gyönyörű hölgyek társaságát. Kapcsolatait üzleti megállapodásként kezeli, minden egyes alkalommal ugyanolyan feltételek szerint. Nincs hosszú távú kapcsolat. Nincs valódi személyazonosság.

Az ő játéka, az ő szabályai. Többnyire elégedett a megszokott játszmával, ám amikor Laurelyn Prescott belép az életébe, muszáj stratégiát váltania. Az új játékos ugyanis minden korábbitól különbözik. Jack világa a feje tetejére áll, amikor három hónapig tartó viszonyba bonyolódik a gyönyörű, amerikai zenésszel. Semmi sem a tervek szerint történik, és Jack egyre több és több szabályt áthág a lány kedvéért. Laurelyn nem is tudja, milyen kivételesen közel kerül ahhoz, hogy olyasmivé váljon, amelynek lehetőségét a férfi elképzelni sem merte. Miatta borul minden játékszabály.

A fájdalom szépsége felnőtteknek szóló kortárs regény, a fiatalabb olvasók számára a felnőtt tartalom miatt nem ajánlott.

Író: Georgia Cates
Kiadó: Uipius-ház könyvkiadó
A könyv címe: A fájdalom szépsége
Fejezetek száma: 47
Kedveltségi szint: 87%

Részletek:

"– Mi a neve? Úgy döntöttem, inkább nem avatom be a barátnőmet, hogy az idegen szerint izgalmasabb, ha nem tudom.
– Hát… ami ezt illeti, odáig sem jutottunk.
– Hát ez így elég szívás. Randizol egy pasival, akiről semmit sem tudsz? Kit fogok feljelenteni a rendőrségen, ha eltűnsz? Lehet, hogy egy újabb sármos sorozatgyilkos. Tudod, Ted Bundy is szörnyen elbűvölő volt.
Ó,a picsába! Ez eszembe sem jutott. Mi van, ha valami perverz?
– Mondhatnád nekik azt, hogy a jóképű öltönyös tette."

*

"– Olyan vagyok, mint egy Duracell-nyuszi, akár indulhatunk is! Majd pihenünk a sírban, nem igaz?"

*

"Na, jó, ez nem igaz. Tudom, mit akar, de inkább a gyávább megoldást választom. Könyörtelenül őszintén el kellene küldenem, de nem teszem. Cselezek, amivel csak halasztom az elkerülhetetlent."

Kötetek:

A Fájdalom szépsége
A megadás szépsége (Link)


1 megjegyzés:

  1. Sziasztok valakinek nincs meg a további 2 rész esetleg? bibcsok88@ gmail.com-ra elküldhetné nekem.köszönöm

    VálaszTörlés