2016. augusztus 11., csütörtök

Sorozat ajánló! #Fantasy #Misztikus

Teen Wolf - Farkasbőrben:


Scott McCall átlagos középiskolás, aki másra sem vágyik, mint hogy észrevegyék, elismerjék. Ezért szó nélkül csatlakozik egy éjszakai rendőrségi akció önkénteseihez, ám az erdei kutatás közben megharapja egy vérfarkas. Élete ezután soha többé nem lehet már a régi..


Szereplők: 

Tyler Posey  
Dylan OBrien
Crystal Reed
Colton Haynes
Melissa Ponzio


ONLINE NÉZHETED ITT!!


Bitten: 

Kelley Armstrong nagy sikerű Otherwold című könyveinek alapján készült sorozat, amely a világ egyetlen női vérfarkasáról szól. Évekkel azután, hogy megharapták, Elene Michaels fényképészként dolgozik Torontóban, és minden erejével azon van, hogy kilétét titokban tartsa. Sajnos azonban szembe kell néznie múltjával, amikor holttestek bukkannak fel egy vérfarkas szentélyben.

Szereplők:



Laura Vandervoort
Greyston Holt
Greg Bryk
Steve Lund
Paul Greene
Michael Xavier

ONLINE NÉZHETED ITT!!




Parányi varázslat:

Új lakó költözik Cassie szomszédságába, Dr. Sam Radford és fia, Nick. Nehezen veszik fel Middleton ritmusát ezért Cassie és Grace egy kis varázslattal segít nekik. Ismerős arcok is visszatérnek: Brandon és Lori, Derek a rendőrfőnök és a polgármester Martha, akik mind tanácsért és útmutatásért fordulnak Cassiehez, amelyek néha titokzatos módon érkeznek. Cassie barátja Stephanie, a Bistro kávézó tulajdonosa, Ryan a város ingatlanügynöke és Cassie legjobb barátja Anthony mind segítenek majd a Nightingale családnak átvészelni a nehéz időket, és figyelemmel követik, ahogy új barátságok alakulnak ki. Cassie és Grace varázslata megérinti Middleton városka minden lakójának életét.

Szereplők:



Catherine Bell
Bailee Madison
James Denton
Rhys Matthew Bond
Kylee Evans


ONLINE NÉZHETED ITT!!

Torchwoood - Űrlényvadászok:

Egy olyan szervezet ügyeit láthatjuk amely minden ismert hivatalos szerven felül tevékenykedik. A cselekmény szorosan kapcsolódik a Cardiffon áthúzódó téridő repedéshez. A szervezet az itt véletlenül átjövő földönkívüli tárgyakkal, a hozzájuk kapcsolódó bűnügyekkel és persze az átjött lényekkel foglalkozik.
Bár a sorozat a Doctor Who-ból nőtt ki, közvetlenül kapcsolódó keresztrészek nincsenek a két cselekményvonal között, legfeljebb többé-kevésbé rejtélyes utalások fordulnak elő. A két sorozat főszereplői azonban néha megjelennek a másikban. A sorozatot a BBC Wales készítette és az első két évad Walesben, Cardiffban vagy a környékén játszódik.


Szereplők:

Jack Harkness - John Barrowman
Owen Harper - Burn Gorman
Weevil - Paul Kasey
Martha Jones - Freema Agyeman
John Hart - James Marsters
Toshiko Sato - Naoko Mori


ONLINE NÉZHETED ITT!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése