2015. február 28., szombat

Nyrae Dawn A játszma

Kiadó: Ulpius-ház
Ár: 3. 499 Ft
Fülszöveg:

A tizenkilenc éves Cheyenne megpróbálja tökéletesnek mutatni az életét, hogy elfedje múltja emlékeit. Amikor első főiskolás évében belefut a barátjába, aki egy másik nővel van, e tökéletes kép veszélybe kerül. A huszonegy éves Colt sosem akart főiskolára menni, és sose számított rá, hogy viszi valamire az életben, de mivel haldokló anyjának az a kívánsága, hogy végezze el a főiskolát, nincs más választása, mint úgy tenni, mintha ezt szeretné. Cheyenne-nek szüksége van egy álbarátra, hogy visszaszerezze volt fiúját, Coltnak pedig pénz kell, hogy gondoskodjon a mamájáról, úgyhogy alkut kötnek, amely mindkettőjüknek előnyös. De mi van, ha Cheyenne múltja nem olyan, amilyennek gondolja? Nemsokára már egy másik játszmát játszanak – belegabalyodnak egymásba, hogy elfeledjék fájdalmukat. Minél jobban játsszák a játszmát, annál inkább érzik az egyetlen valóságos dolognak. Cheyenne is, Colt is tudja, hogy az élet sosem könnyű, de egyikük sem számít a tragédiára, amely azzal fenyeget, hogy véget vet játszmájuknak, és örökre elválasztja őket.

Író: Nyrae Bown
Fordította: Ivanicsné Fodor Ildikó
Besorolása: Romantikus, kortás, betegség,
Kiadás éve: 2012
Oldalak száma: 334
Eredeti cím: Charade
Fő szereplők: Colton, Cheyenne Marshall
Fejezetek száma: 35
Kedveltségi szint a moly.hu szerint: 88%

Részletek:


  • – Nem, hercegnő, nincs barátnőm. És nem is keresek most épp. Kezdem kicsit unni ezt a hercegnőzést, de nem dörgölöm az orra alá. – Nagyszerű, én sem. Colt elvigyorodik, és csak akkor esik le, hogy mit is mondtam. – Nem keresek barátot! Tudod, hogy hogyan értettem! Sose unják meg a pasik a lezbi célzásokat?









  • – Remek – mondja. – A részeg hercegnőnek és nekem meg kell beszélnünk valamit. Adrian röhögni kezd, én viszont kezdek igazán pipás lenni. – Nem szép dolog kinevetni másokat. Aztán Colthoz fordulok.– Te mindig ilyen bunkó vagy?– Nem, de van benned valami, ami ezt hozza ki belőlem.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése